Open navigatie

Met een Maastricht Doet! account kun je vrijwilligersvacatures plaatsen, vrijwilligers zoeken, jezelf als vrijwilliger aanbieden en in vrijwilligersvacatures zoeken. Je ontvangt na je aanmelding een e-mail met inloggegevens. Met deze gegevens kun je een profiel maken.

Let op: Als je je registreert ontvang je een e-mail met inloggegevens. Ontvang je deze niet binnen enkele minuten? Kijk dan ook even in de spam/junk folder.

Ben je een organisatie?

Maak een account aan om je vrijwilligersvacature(s) te plaatsen of een potentiele vrijwilliger te zoeken en actief te benaderen.

Hulp nodig bij het publiceren van vacatures? Bekijk de korte handleiding!

Er zijn enkele voorwaarden waar jouw organisatie en vacatures aan moeten voldoen:

 1. Het werk waarvoor een vacature wordt geplaatst vindt in enig georganiseerd verband plaats
 2. Het werk vindt onverplicht plaats.
 3. Het werk wordt onbetaald (muv onkostenvergoeding) uitgevoerd.
 4. Het werk wordt verricht ten behoeve van anderen of de samenleving
 5. Het werk is additioneel en verdringt geen arbeidsplaatsen

Iedereen wil met respect behandeld worden. Dat geldt voor alle vrijwilligers en organisaties op MaastrichtDoet!. Wij vragen daarom onze gebruikers online dezelfde gedragsstandaard aan te houden als in het dagelijkse leven. Daarom zijn de volgende gedragsregels opgesteld:

 1. Omschrijf je vrijwilligersvacature duidelijk.
 2. Geef bij het plaatsen van een vacature aan voor wie, wat, wanneer en waar deze bedoeld is. Vul zoveel mogelijk velden in!
 3. Als je een vrijwilligersvacature hebt geplaatst, controleer dan regelmatig je e-mail! Je kunt immers een reactie verwachten.
 4. Stuur een reactie terug als een organisatie op je heeft gereageerd, ook als je geen interesse hebt.
 5. Als je vrijwilligersvacature is ingevuld, haal dan de vacature van de site af. Zo blijft de site actueel en kan niemand reageren op vacatures die niet meer bestaan.

Voldoe je aan deze voorwaarden? Gebruik dan het formulier op deze pagina om een account aan te vragen of om te inloggen. Je ontvangt na je aanmelding een e-mail met inloggegevens. Met deze gegevens kun je nu en in de toekomst direct vacatures plaatsen.

Ben je een (potentiële) vrijwilliger?

Maak een account aan om jezelf als potentiële vrijwilliger zichtbaar te maken op de site. Dan kunnen organisaties je vinden en je via het systeem een reactie sturen. Daarbij worden jouw contactgegevens niet gedeeld.

Hulp nodig bij het publiceren van je profiel? Bekijk de korte handleiding!

Er zijn enkele voorwaarden waar jouw profiel en bericht over jou als potentiele vrijwilliger aan moeten voldoen:

 1. Vrijwilligerswerk vindt in enig georganiseerd verband plaats.
 2. Het werk vindt onverplicht plaats.
 3. Het werk wordt onbetaald (muv onkostenvergoeding) uitgevoerd.
 4. Het werk wordt verricht ten behoeve van anderen of de samenleving.
 5. Het werk is additioneel en verdringt geen arbeidsplaatsen.

Iedereen wil met respect behandeld worden. Dat geldt voor alle organisaties en vrijwilligers op MaastrichtDoet!. Wij vragen daarom onze gebruikers online dezelfde gedragsstandaard aan te houden als in het dagelijkse leven. Daarom zijn de volgende gedragsregels opgesteld:

 1. Omschrijf jezelf duidelijk.
 2. Vertel in je profiel wat over jezelf, dan leren andere gebruikers je alvast kennen. Deze tekst is enkel zichtbaar voor organisaties en gebruikers met een account. Vul zoveel mogelijk velden in!
 3. Als je een profiel hebt geplaatst, controleer dan regelmatig je e-mail! Je kunt immers een reactie verwachten.
 4. Stuur een reactie terug als naar de organisatie, ook als je geen interesse hebt.
 5. Als je niet langer op zoek bent naar vrijwilligerswerk, beëindig dan de publicatie van je profiel. Zo blijft de site actueel en reageren organisaties niet meer.

Voldoe je aan deze voorwaarden? Gebruik dan het formulier op deze pagina om een account aan te vragen of om te inloggen. Je ontvangt na je aanmelding een e-mail met inloggegevens. Met deze gegevens kun je nu jouw profiel maken en in de toekomst en aanpassen.

Bestaand account

Wachtwoord vergeten?

Account aanmaken